AnadoluKO Online Oyun
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnadoluKO Online Oyun

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

AnadoluKO hakkında

+4
kinghero
JrYAKUZA
super458
burhan30101986
8 posters
YazarMesaj
Misafir
Misafir

AnadoluKO hakkında Empty
MesajKonu: AnadoluKO hakkında   AnadoluKO hakkında EmptySalı Ağus. 12, 2008 7:13 pm

anadoluko.hopto.org

pardon ANADOLUKO OYUN VE YAMALAR
arkadaslar gercekte tam bı pwp serverı oldu Very Happy
maıl le sırelye urasmak yk dırek bı uyelık gır otomatık ac
basla oynamaya suan kı user sayıısıda ıyı sorunlara gmler hemen
cozum bulluyorlar gercekte ısterdım kı uskoda böyle olsaydı ne kuur ne bır terbıyesızlık gercekten bu sekılde olması guzel oldu farklı prıvate serverlerdede oynadım ama sanırım anadolukoda baya bı kalırım neyse fazla konustum umarım anadolu koyu begenırsınız ben begendım sızlerıde beklerız
burhan30101986

AnadoluKO hakkında Empty
MesajKonu: Geri: AnadoluKO hakkında   AnadoluKO hakkında EmptySalı Ağus. 12, 2008 7:15 pm

sahsen begendım oyunu guzel admınde yardımcı oluo gmlere kalmıo bıle sagolun ben zevk alıyorum tabı onemlı olan herkesın zevk alması bır yandanda dusunuorumda uskoya harccadıgımız poparaların hatı hesabı yok pekı okadar para kazanıp sonunda ne oluyo bır serefsız gewlıp sızı hacklıo sonra yaptıgınız emekler bosa gıdıo durduk yere yedıgınızbanlar cabısı ne bılem yaa kac lvl char bıraktım orda suan halımden memnunum userde var oyunda sıkıldıgında gıt cz ye takıl arenaya gıt yanı laglada urasmıosun preylede dırek dal oyna
super458

AnadoluKO hakkında Empty
MesajKonu: Geri: AnadoluKO hakkında   AnadoluKO hakkında EmptyPaz Ağus. 17, 2008 6:40 am

Süper bi oyun @YAZ CAFE PWP SERVER anadoluko.hopto.org HERKESİ BEKLİYORUM...
JrYAKUZA

AnadoluKO hakkında Empty
MesajKonu: Geri: AnadoluKO hakkında   AnadoluKO hakkında EmptyÇarş. Ağus. 20, 2008 1:25 am

o kadar çok güzel dedikleri pwpleri oynadım gm bişey yapmıo savaş açıo 5 dk sonra kapatıo ne bi event biliodum ne bişey ama burda eventin kralı helal olsun size sonuna kadar arkanızdayız...
kinghero

AnadoluKO hakkında Empty
MesajKonu: Geri: AnadoluKO hakkında   AnadoluKO hakkında EmptyCuma Ağus. 22, 2008 6:48 am

cok guzel oldu gercekten pvp ben bıraz aranızda olmucam ama en gec 3 gun sonra anadolukodayım pcme trojan bulastı alt ust oldu 3 gun sonr aranızdayım Saygılarımla ....
JuST

AnadoluKO hakkında Empty
MesajKonu: Geri: AnadoluKO hakkında   AnadoluKO hakkında EmptyCuma Ağus. 22, 2008 1:42 pm

OlumunePK demiş ki:
server hoşta restler biraz daha kısa surse daha guzel olur ama yine de cok guzel bir server begendim elinize saglık.... cheers
bencede kardes doru sölüosun ama HuMaN ın dedigi gibi gerçekten cok güsel bir oyun. Diger oyunlarda hersey para. Ama bu oyun öyle deil.Dier PVP lerde pelerinli clan için raptor giymek için para istiolar . AnadoluKO kurucularına çok tesekkür ederim.İyiki bu server açıldı. Very Happy cheers
Admin
Admin
Admin

AnadoluKO hakkında Empty
MesajKonu: Geri: AnadoluKO hakkında   AnadoluKO hakkında EmptyCuma Ağus. 22, 2008 2:50 pm

bizde teşekür ederiz amacımız para değil sadece eğlenmek ve arkadaşi ortamı
http://anadoluko.heavenforum.com
Misafir
Misafir

AnadoluKO hakkında Empty
MesajKonu: Geri: AnadoluKO hakkında   AnadoluKO hakkında EmptyPtsi Ağus. 25, 2008 8:25 am

Kınghero bı-firost ıcın urasıoruz oyuzden serverlerı kapamak zorunda kaldık bu aksama kadar acılıcak herkese tesekkur ederız
Admin
Admin
Admin

AnadoluKO hakkında Empty
MesajKonu: SERVER AYAKTA VE YOLA DEVAM   AnadoluKO hakkında EmptyCuma Eyl. 05, 2008 12:40 pm

anadolu oyunu indirmek için clent bölümüne bakınız

En son Admin tarafından Cuma Ocak 23, 2009 7:52 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
http://anadoluko.heavenforum.com
Rovdy

AnadoluKO hakkında Empty
MesajKonu: Geri: AnadoluKO hakkında   AnadoluKO hakkında EmptyÇarş. Eyl. 10, 2008 6:29 am

uskodan fırsat buldukca giriyorum bizim cafeci genclikte anadoluko team oldu masallah cocuklar sabah aksam sizin serverda:D bende arada giriorum Very Happy
BETON

AnadoluKO hakkında Empty
MesajKonu: Geri: AnadoluKO hakkında   AnadoluKO hakkında EmptyPerş. Eyl. 25, 2008 10:26 am

25 Eylul 2008 Tarihinde Server kapalımı ????Suan login server failed verio Launcherda????Acil Cvp Yazarmısnz!!!!!!

AnadoluKO hakkında
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» ANADOLUKO KARALAMA KANPANYASINA CVP