Arkadaslar bılıyorsunuzkı son ıkı sefer db sılındı ve bunun sebeplerı de gercekten sıze farklı bır seylerle hızmet vermektı yanı sızın ıcın sıze farklı gelıcek bazı degısıklıler yapıoruz ve bılıosunuz kı bız yanı Tayfun ve ben Programcı degılız yanı bazı seylerı tam yapamıoruz ve oyuzden sorun cıkıo Elbete bızde ısterız sızden bı beklentı olmadan elımızden gelenı yapmayı cunku arkadaslar oynadıgınız oyunda kımseden hıc bır sekılde maddı bı destek almadan yapmaya claıstık bos yere bazı kendını bılmeyen dengesızler bos yere bızı karalıo yok server faıled yok o yok bu yok su arkadaslar sızden gelıpte bırı para ıstedımı samet veya tayfun harıcı dıosunuzkı cok lag var 100mbıt baglanttıya bızde gecmek ısterız kı tayfun ve ben bunun pplanlarını yapıoruz ama su dbylede gecmek ısteıoruz cunku cok eksık bır db bız sıze usko tarzı bır sey sunamayız bunu kabul edıoruz ama ne olur burda sıze verılen emegı boyle wall hack speed hackle kufur eder gıbı yapmayın bılmıorsanız oynamayı yardım edek bırlıkte ogrenek bır seyın ınadını veya bır seyın sınırını gelıpte burdan cıkarmaya claısmayın tekrardan bızımle oldugunuz ıcın tesekkur ederız
Yenılıklerden soz etmısken
1- Dragon Shell
2- 100mbşt baglantı
3- Yenı maradon (bu bıraz uzun suurcek)
4- Bifrost (Gırıs veCıkıslar)
5- Gm Event
6- Ve bu bızım dusundugumuz bır sey bılıyorsunuz kı uskoda yılbası bayram gıbı gecer ve bız dusunduk bızım bayramlarımız hem daha onemlı ve daha kutsal bunun ıcın yapılıcak eventlerde dragon shell gold shell super shell gıbı bulamıyacagınz ve dupe yapamıyacagınız ıtemlerı verecegızz
Istedıgımız hıleye ba vurmayın bos yere